Kommunebarometeret

Logg inn

For å lese analysene i sin helhet trenger din virksomhet et eget abonnement på Kommunebarometeret..

Startside / Rælingen

Rælingen

Last ned filer for Rælingen
  • 139 / 428
  • +25 plasser

Kort analyse

Rælingen havner på en 139. plass i Kommunebarometeret 2017 fra Kommunal Rapport. Da har vi korrigert plasseringen med hensyn til økonomiske rammebetingelser. Kommunen ligger på øverste halvdel på totaltabellen, uten å være nær de beste. Ser vi bare på nøkkeltallene og ignorerer økonomiske forutsetninger, er kommunen på en 252. plass.Nøkkeltallene er samlet sett litt svakere enn normalen i Kommune-Norge.

Rælingen er helt i toppsjiktet innen vann, avløp og renovasjon og miljø og ressurser. Kommunen er også inne på Topp 100-lista hva gjelder barnevern.

Kommunen har sine svakeste plasseringer innen barnehage (388. plass), kultur (327. plass) og helse (324. plass).

Kommunal Rapport gjør noen endringer i metoden hvert år. Nye og bedre nøkkeltall kommer til, mens andre fjernes. Dette påvirker kommunen. Det er i tillegg viktig å huske at mange ting ikke blir målt. En god plassering et enkelt år kan skyldes tilfeldigheter - på samme måte som en dårlig plassering. Likevel: I hovedsak vil kommuner som ligger langt nede på en tabell, som regel ha en del å lære av kommunene som er i toppen av den samme tabellen.

Les hele analysen

Kategorier

Kommunene som topper tabellen

Sammenlikn med

Sjekk en annen kommune

Filter/Lenker

Sammenlikn med